Kacardoğanşalı Şehit Er Bülent Aras Ortaokulu

Telefon : 0476 528 1003
WEB https://sehiterbulentarasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KACARDOĞANŞALI KÖYÜ KACARDOĞANŞALI KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 140 KARAKOYUNLU / IĞDIR
VİZYON : OKULUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve İnkilaplarını özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başaran ve basarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : OKULUN VİZYONU: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 14:40